ÖZEL ALEV OKULLARI

2022-2023 EĞİTİM YILINDA KURUMSAL İNDİRİM UYGULANACAK FİRMALARIN LİSTESİ

Aşağıda belirtilen firmalar ile Avusturya ve Alman kökenli ya da ortaklı firmalarda çalışan velilerimizin, kurumda çalıştıklarını belgelemeleri koşulu ile, okulumuzda okuyan ya da okumaya hak kazanan çocukları, %10 kurumsal indirimden belirtilen kurumlarda çalıştıkları süre boyunca faydalanırlar.

Fiba Holding’e bağlı şirketlerde çalışanlar için bu oran %15 olarak uygulanır.

Ayrıca iş ortaklığımız olan firmalarda (Marsh Sigorta ve Reasurans Brokerliği A.Ş., Compass Group PLC, Turkcell, Enmag, Denizbank, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve yıl içinde işbirliği yaptığımız firmalar) çalışan velilerimizin çocuklarına da %10 kurumsal indirim uygulanmaktadır.

Anlaşmalı anaokullarından gelen öğrencilere uygulanacak %10 kurumsal indirim, ilkokula geçişte uygulanır.

Ortaokul seviyesine kadar, birinci dil Almanca eğitim veren okullardan gelen, Almanca seviyesi yeterli öğrencilere %10 kurumsal indirim verilir.

ANAOKULLARI BANKALAR DİĞER FİRMALAR
DODOKIDS GARANTİ BANKASI ANADOLU GRUBU