Yurt Dışında Öğrenim Gören ALEV Mezunları Öğrencilerimizle Buluştu

Özel ALEV Lisesi “Geleneksel Mezunlarla Buluşma Günü” kapsamında başta Almanya olmak üzere Avusturya, İngiltere, Holanda, İsviçre ve İtalya’da öğrenimlerine devam eden ALEV Lisesi mezunları, ALEV öğrencileri ile çevrim içi buluştu. Mezunlarımız, lise sürecini nasıl değerlendirdiklerini ve hedeflerine ulaşmada nasıl bir yol izlediklerini arkadaşlarıyla paylaştı. Ardından okudukları ülkelerdeki üniversitelerin kabul koşullarını, yurt dışında yaşam koşullarını, yurt ve barınma imkânlarını, mezuniyet sonrası iş imkânlarını, burslar ve öğrenimleriyle ilgili tecrübelerini aktardığı bilgi paylaşım toplantısı, öğrencilerimizin kariyer planlamaları için önemli bir destek sağladı. Yurt dışında okumayı düşünen öğrencilerimizin sorularına cevap bulmalarına olanak sağlayan toplantımıza katılım gösteren mezunlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.