Yurt Dışında Öğrenim Gören ALEV Mezunları Öğrencilerimizle Buluştu!

“Kariyer Gelişimi ve Meslek Tanıtım Günleri” kapsamında 28 Aralık 2021, Salı günü başta Almanya olmak üzere Avusturya, İngiltere, Hollanda ve İtalya’da öğrenimlerine devam eden ALEV Lisesi mezunları, ALEV öğrencileri ile çevrim içi buluştu. Mezunlarımız okudukları ülkelerdeki üniversitelerin kabul koşullarını, yurt dışında yaşam koşullarını, yurt ve barınma imkânlarını, mezuniyet sonrası iş imkânlarını, burslar ve öğrenimleriyle ilgili tecrübelerini aktardığı bilgi paylaşım toplantısı, öğrencilerimizin kariyer planlamaları için önemli bir destek sağladı. Yurt dışında okumayı düşünen öğrencilerimizin sorularına cevap bulmalarına olanak sağlayan toplantımıza katılım gösteren mezunlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.