Viyana’da Dil, Kültür, Sanat hepsi bir arada!

Özel ALEV Lisesi öğrencileri 1-14 Temmuz 2018 tarihleri arasında Viyana’da (Theresianische Akademie Wien) ActiLingua Dil Okulunda 14 günlük dil eğitiminin yanında her gün çeşitli etkinliklerle öğrendiklerini kullanma fırsatını yakaladılar.

Farklı ülkelerden de gelen öğrencilerle dostluk kurup Viyana Sanat Tarihi Müzesini, Schönbrunn Sarayını, Salzburg Şehrini, Viyana Teknik Müzesi gibi önemli ve tarihi yerleri gezdiler. Birçok ünlü bestecinin ev sahipliğini yaptığı bu şehrin müzik kültürünü tanıtan “Müzik Müzesini” gezip; çeşitli ses ve ritim uygulamaları ile keyifli deneyimler kazandılar.

Ayrıca öğrencilerimiz Viyana Ekonomi Üniversitesini ziyaret edip üniversite hayatı ve koşullarıyla ilgili detaylı bilgilere sahip oldular.

ACTILINGUA: Sprache, Kunst und Kultur in Wien vereint!

Unsere Schüler der ALEV-Oberstufe haben neben einem intensiven Sprachkurs die Gelegenheit gehabt die Stadt Wien in all ihren Facetten kennenzulernen.

Der Besuch zum Kunsthistorischen Museum, Schloss Schönbrunn, Technisches Museum Wien, die Stadt Salzburg und Haus der Musik haben unseren Schülern viel Informationen und Wissen über Wien gegeben.

Außerdem konnten unsere Schüler in der Wirtschaftsuniversität Wien ausführliche Details über das Studium erhalten.