Validebağ Mustafa Necati Öğretmen Huzurevi’ne CAS Ziyareti

12. sınıf IB öğrencilerimiz geçen sene CAS dersi Sosyal Sorumluluk Çalışmaları kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü için Validebağ Mustafa Necati Öğretmen Huzurevi’ne bir ziyaret organize etmişlerdi. Buradaki öğretmenlerle geliştirdikleri sohbet, onları bu ziyareti bir projeye dönüştürme fikrine götürdü. Öğrenciler, buradaki sakinlerle zaman geçirerek onların tecrübelerini ve hikayelerini dinlediler. Emekli öğretmenlerimiz ise gençlerin enerjisi ile beslendiler. Geçen seneki IB öğrencilerimiz proje aktarım kültürü oluşturarak bu seneki 11. sınıf IB öğrencilerimize deneyim ve görüşlerini paylaşarak devrettiler. Öğrencilerimiz, 9 Şubat 2019 Cumartesi günü huzurevine bir tanışma ziyareti düzenleyerek her ay yapacakları ziyaretin ilkini gerçekleştirmiş oldular.