Sosyal Etkinlikler Birimi Gösterisi’nde Bu Yıl 100 Öğrenci Görev Aldı!

Sosyal Etkinlikler Biriminin her yıl düzenlediği gösteri 14 Mayıs 2019 çarşamba günü sergilendi. Saat 18.30’ da kokteylle başlayan programda davetliler Cam, Seramik, Güzel Sanatlar ve Tekstil Tasarım etkinliği öğrencilerinin hayranlık uyandıran eserlerini incelediler. 19.30’ da başlayan gösteri bölümünde Keman, Viyolonsel, Gitar etkinliği öğrencilerinden oluşan 45 kişilik Klasik Müzik Topluluğunun konseri, Step Aerobik, Akrobatik Jimnastik ve perküsyon ekiplerinin gösterileri izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. En son sahne alan yirmi kişlik tiyatro ekibinin sergilediği Anton Çehov ve Neil Simon tarafından yazılan Sevgili Doktor adlı oyunda öğrencilerin performansı izleyenlerden büyük alkış aldı.

Bütün öğrencilerimizi ve onları hazırlayan öğretmenlerimizi yeni gösterilerini de keyifle izlemek dileğiyle kutluyoruz.