WÜRZBURG-SCHWEINFURT Uygulamalı Bilimler Üni. Yükseköğretim Sorumlusu Şenol Arslan’dan Yurt Dışında Eğitim Bilgilendirmesi

WÜRZBURG-SCHWEINFURT UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ YÜKSEKÖĞRETİM SORUMLUSU ŞENOL ARSLAN VE OKULUMUZUN ALMANCA ÖĞRETMENİ DOMINIK BAUR’DAN “YURT DIŞINDA EĞİTİM” BİLGİLENDİRMESİ

25 Ekim 2018 Perşembe günü “Kariyer Gelişimi ve Meslek Tanıtım Günleri” kapsamında Würzburg-Schweinfurt Uygulamalı Bilim Üniversitesi Yükseköğretim Sorumlusu Şenol ARSLAN, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizle buluştu. Şenol Arslan, iş hayatında yaşadığı deneyimleri aktardı ve öğrencilerimizin kariyer gelişimlerine önemli katkılarda bulunacak bilgiler verdi.

Dominik Baur da DAAD (Alman Akademik Değişim Servisi) bursununun başvuru şartlarını, kapsamını, bursa başvuru tarihlerini, bursun süresini ve burs çin gerekli olan evrakların neler olduğunu öğrencilerimize aktardı.  Konuşma sonrasında öğrencilerimiz yurt dışı burslarıyla  ilgili merak ettikleri soruların cevaplarını aldılar.