Scholars Academy’ Kulübü Bursa JMUN Toplantısı

7.sınıf Scholars’ Academy kulüp öğrencilerimiz, İngilizce öğretmenleri ile birlikte 5-7 Kasım tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen Uludağ Training and Development Summit, JMUN toplantılarına 2 farklı komitede, 4 ülkeyi temsil ederek katıldılar. 3 gün süren toplantılarda, öğrencilerimiz UNEP komitesinde (Birleşmiş Milletler Çevre Programı) “Petrole dayalı atıklarla mücadele” konusunu, SOCHUM komitesinde (Sosyal Kültürel ve İnsani Komite) “Irkçılık, yabancı düşmanlığı ve hoşgörüsüzlük ile mücadele” konusunu ele aldılar. Diplomasi becerilerini geliştirme, tartışma ve sunum becerileri edinme, müzakere pratiği yapma konularında tecrübe edinen öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Our 7th grade Scholars’ Academy club students attended the Uludağ Training and Development Summit, JMUN Meetings held in Bursa between 5-7 November, representing 4 countries in 2 different committees. During the 3-day meetings, our students discussed the issue of “Combating oil-based waste” in the UNEP committee and “Combating racism, xenophobia and intolerance” in the SOCHUM committee. We congratulate our students who have gained experience in developing their diplomacy skills, gaining discussion and presentation skills, and practicing negotiation, and wish them further success.