ALEV ROBOTICS TAKIMI, MATE ROV BİRİNCİSİ!

27-28 Nisan’da gerçekleşen “MATE ROV Yarışması”nın Türkiye ayağında okulumuzu, ALEV Robotics’in 11. sınıf öğrencilerinden oluşan ana takımıyla temsil ettik ve geleneğimizi bu yıl da bozmayıp birinci olduk. Uzun ve zorlu olan bu süreç; takımdaki her öğrenciye birçok yönden katkıda sağlarken aynı zamanda deneyimlerimize deneyim katmamıza, diğer takımlarla etkileşimde bulunmamıza ve takımımızın dayanışma ile büyümesine yardımcı oldu.

Bunsan sonraki süreçte ise MATE ROV’un Amerika’da gerçekleşecek olan uluslararası yarışmasından gelecek daveti bekliyoruz.

Der ALEV-Robotics Club hat am 27.-28. April 2019 am “MATE ROV” Wettbewerb teilgenommen und wie in den letzten Jahren den 1. Platz belegt. Mit groβer Vorfreude warten sie auf die Einladung für den internationalen Wettbewerb, der im Juni in Amerika stattfinden wird.