Prof. Dr. Andreas Zehetner ve Ahu Geniş Gruber, University of Applied Upper Austri’nın Tanıtımı İçin Okulumuzdaydı

28 Şubat 2019 Perşembe günü “Kariyer Gelişimi ve Meslek Tanıtım Günleri” kapsamında University Of Applied Sciences Upper Austrının tanıtım sorumlusu Prof. Dr. Andreas Zehetner ve Ahu Geniş Gruber, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri ve velilerimizle buluştu. Prof. Dr. Andreas Zehetner ve Ahu Geniş Gruber, Avusturya’daki üniversitelerin kabul sürecini anlattılar. Prof. Dr. Andreas Zehetner, University Of Applied Sciences Upper Austrının kayıt kabul koşulları, değişim programları, üniversitenin akademik kadrosu, bursları, yaz kursları, staj avantajları ve mezuniyet sonrası iş imkanları hakkında bilgi vererek University Of Applied Sciences Upper Austrının  neden tercih edilmesi gerektiğini açıkladı. Ayrıca kız öğrencilerin mühendislikleri tercih etmelerini teşvik etmek için yaz okullarına sadece kız öğrencilerin başvurabileceğini aktardı. Sunum, öğrenci ve velilerimizin sorduğu soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.