Partner Üniversitemiz Würzburg-Schweinfurt Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yükseköğretim Sorumlusu ve Türkiye Bölge Müdürü Şenol Arslan Okulumuzdaydı

27 Ekim 2022 Perşembe  günü “Kariyer Gelişimi ve Meslek Tanıtım Günleri” kapsamında Würzburg-Schweinfurt Uygulamalı Bilim Üniversitesi Yükseköğretim Sorumlusu Şenol Arslan   11 ve 12. sınıf öğrencilerimizle buluştu. Şenol Arslan, sunumunda öğrencilerimize Würzburg-Schweınfurt Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin tanıtımının yanı sıra Almanya’da yükseköğrenim ve yaşam koşulları hakkında  paylaşımlarda bulundu. Arslan, sunumunu  öğrencilerimizin  yurt dışı öğrenimiyle ilgili bireysel  sorularını cevaplayarak sonlandırdı. Öğrencilerimizin yükseköğretim planlamalarına değerli bilgileriyle katkı sağlayan sayın Şenol Arslan’a teşekkür ederiz.