Özel ALEV Okulları “Avusturya Okul Ağı / Austria Schulnetzwerk” Kapsamına Dahil Edildi!

Özel ALEV Okulları 7 Haziran 2022 itibarıyla Avusturya Eğitim, Bilim ve Araştırma Bakanlığı “Avusturya Okul Ağı / Austria Schulnetzwerk” kapsamına dahil edilmiştir.

Diese Schule ist Teil des “Austria Schulnetzwerks” des österreichischen Bundesministeriums für Bildung, Wissenschaft und Forschung. (7. Juni 2022)

7 Haziran 2022 tarihinde Avusturya Eğitim, Bilim ve Araştırma Bakanlığından Mag. MR Norbert Habelt, Avusturya Lisesi Müdürü Gernot Grabher eşliğinde kampüsümüzü ziyaret ederek okulumuzun Avusturya Okul Ağına kabul edildiğine dair tabelayı takdim etti. Bu önemli adımın okul gelişimine ve kalite çalışmalarına katkı sağlayacağını bildirmek isteriz.