Özel ALEV Lisesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda “Republic and Women” Yazı Yarışmasını Düzenledi!

Özel ALEV Lisesi İngilizce Zümresi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 10. Sınıflar arasında Republic and Women (Cumhuriyet ve Kadın) konulu bir yazı yarışması gerçekleştirdik.

10-A sınıfından Melis Oya Özağaç, Nil Su Gemici, Naz Şimşek; 10-B sınıfından Emre Akşit, Melis Eraydın, Nil Bengisu; 10-C sınıfından Ela Karagöz, Melis Gençer, Ayda Aksakal; 10-D sınıfından Çağla Özelgin, Turçin Güneş Gürvit, Lara Teoman; 10-E sınıfından Elif Yıldırım, Kayra Berkitçi, Defne Eren ilk üçe giren öğrencilerimiz oldular. Birinci olanlara hediye olarak kitap ve dereceye giren tüm öğrencilerimize sertifikaları verildi.

Hepsini gönülden tebrik ediyoruz.