Özel ALEV Lisesi Mezunu Öğrencimiz Alara Koçman ile Moda Tasarımı Eğitimi Söyleşisi

2020 Özel ALEV Lisesi Mezunu öğrencimiz Alara Koçman, Avrupa’nın ve Avusturya’nın kabul alınan en zor üniversitelerinden biri olan, Universität für angewandte Kunst Wien, Moda Tasarımı bölümüne seçilen 9 kişiden biri olmuştur.
Kendisi 10. sınıf öğrencilerimize yolculuğunu ve nasıl bu üniversitelere kabul aldığını, deneyimlerini aktaracaktır.
Kendini aynı zamanda Hollanda ve İtalya’da ki prestijli Moda Tasarımı Üniversitelerinden de geçen yıl kabul almıştır.
Onunla gurur duyuyoruz ve Görsel Sanatlar dersinde 10. Sınıf öğrencilerimizle buluşturacağımız için de çok heyecanlıyız.