Özel ALEV Lisesi 11. Liseler Arası Kısa Film Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Özel ALEV Lisesi tarafından bu sene 11.si düzenlenen Liseler Arası Kısa Film Yarışması, alanının önemli isimlerini bir araya getirdi. Öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirmeyi, kısa film yapımına özendirmeyi ve sinemanın gelişimine katkıda bulunmak amacıyla her yıl düzenlenen “Özel ALEV Lisesi Kısa Film Yarışması”, bu sene 11. kez kapılarını genç sinemaseverlere açtı.

Oyuncu ve Sunucu Yunus Günçe ile Tiyatro Oyuncusu Işık Selin Günçe’nin sunduğu Kısa Film Yarışması’nda Oyuncu Meltem Cumbul ve Cemal Hünal’a  “Yaşam Boyu Onur Ödülü” verildi.

Genç sinemacılara birbirinden değerli jüri üyelerinin eşlik ettiği yarışmanın jüri üyeleri arasında Bahçeşehir Ün. Öğr. Üyesi Dr Erkan Büker, Yazar, Yapımcı ve Yönetmen Sami Dündar, Sinema ve Dizi Yönetmeni Hakan Algül, Görüntü Yönetmeni Tolga Kutlar,  Oyuncular Tansel Öngel, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun yer aldı.

Toplam 75 filmin katıldığı 11. Kısa Film Yarışmasında  “En İyi Film”, “En İyi Belgesel”, “En İyi Kurgu”, “En İyi Senaryo” ve “Jüri Özel Ödülü” verildi.

ÖZEL ALEV LİSESİ 11. LİSELER ARASI KISA FİLM YARIŞMASINDA ÖDÜL ALAN FİLMLER

Jüri özel ödülü  :  Mesel –YASİN AYDIN- ŞEHİT AKIN SERTÇELİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ –  iSTANBUL

En iyi Senaryo Ödülü :  Atom BENGİSU KOCA – GİRESUN MİMAR SİNAN ANADOLU LİSESİ –  GİRESUN

En iyi kurgu Ödülü :  Küçük Mücadele –  Hakan Karaahmetli -Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi – Hatay