ÖĞRENCİMİZ BURAK ALPARSLAN BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

Burak Alparslan İstanbul’ da 4-8 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılan Balkan Binicilik Engel Atlama Şampiyonasında büyük bir başarı elde etti. Burak Alparslan bir gün önce takım yarışmasında bronz madalya kazanarak Türk milli takımını üçüncülüğe taşırken son gün ferdi Grand Prix yarışmasında büyük bir performansla parkuru hatasız bitirdi ve birinci oldu. Aynı zamanda günün en iyi derecesini yaparak Balkan Şampiyonu olarak kupa ve madalyasını aldı.

Burak Alparslan bu yıl ayrıca 8–14 Temmuz 2019 tarihleri arasında Hollanda’nın Zuidwolde şehrinde düzenlenen 2019 FEİ European Children Jumping yarışmasında Farewell’de dördüncü, 30 Ağustos–1 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenen FEİ CSİ Children Alba Prestige Cup’ta birinci ve ikinci oldu.

Öğrencimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.