Öğrencilerimiz IELTS İngilizce Sertifika Sınavına Girdiler.

15-16 Haziran 2022 tarihlerinde okulumuzda IELTS sınavı yazılı ve sözlü sınavlar şeklinde gerçekleştirilmiştir ve tüm okulda bu heyecan hissedilmiştir.

IELTS Uluslararası İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı İngilizce’nin kullanıldığı ortamlarda eğitim görmek ya da bu ortamlarda çalışmak isteyenler için dünyanın her tarafında uygulanan ve geçerliliği olan popüler bir İngilizce dil sertifika sınavıdır. Sınav konuşma, yazma, okuma ve dinleme becerilerini ayrı ayrı ölçmektedir.

Okulumuzdan çoğunlukla 11. sınıf öğrencilerinin katıldığı bu sınavda her zaman olduğu gibi öğrencilerimizin çok başarılı olacağına inanıyoruz.

IELTS ENGLISH CERTIFICATE EXAM

The IELTS written and oral exams were held in our school on 15-16th of June, 2022 and the whole school felt the excitement.

IELTS is a popular English language proficiency test which is accepted around the world by higher education institutions and businesses where English is used as the medium of communication; therefore, this exam is held all over the world. The exam measures all skills including speaking, writing, reading and listening.

We believe most of our students will be successful in this exam which was mainly taken by 11th graders.