Münazara Kulübü Öğrencileriyle Birinci Tur Heyecanını Yaşadık!

03 Haziran 2021, Perşembe günü münazara kulübü öğrencileriyle münazara etkinliği düzenledik. Online gerçekleşen etkinliğin 1.tur karşılaşmasında Özge Görücü, Enver Kayra Şahin ve Emre Oktay’dan oluşan hükümet kanadı “Hayvanlar hiçbir şekilde eğlence amaçlı kullanılmamalıdır.” tezini savunurken İnci Demir, Yiğit Can Ceylan ve Kaan Emre Dursun’dan oluşan muhalefet kanadı ise “Hayvanlar eğlence amaçlı kullanılabilir.” antitezini savundu. Çok çekişmeli geçen karşılaşmanın sonunda argümanları daha ağır basan hükümet takımı maçı kazandı. Farklı görüşleri anlayışla karşılayabilmenin tadını bir kez daha yaşadığımız münazara yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

05.06.2021