MUN Kulübü ile Birleşmiş Milletler Oturum Simülasyonu Gerçekleştirdik!

13 Mayıs Cuma günü Özel ALEV Lisesi Mun Kulübü olarak hazırlık ve 9. sınıflara yönelik “Birleşmiş Milletler Oturum Simülasyonu” gerçekleştirdik. Simülasyonda “Güvenlik Konseyi” olarak Ukrayna’nın Rusya tarafından işgalini gündeme getirdik. Kulüp öğrencilerimizden Enver Kayra Şahin, oturum başkanı olarak oturumu yönetti. Oturumda İlay Çevik Amerika Birleşik Devletleri, Melis Şengül Fransa, Arda Çınar Kundakçı Birleşik Krallık, Özge Görücü Brezilya, Tuna Koçoğlu Çin, Ayşe Sönmez Gana, Ece Engun Kenya, Sena Düzyol Meksika, Ilgaz Duygulu Gabon, Yasemin Özarda Norveç, İrem Beren Demirkesen Birleşik Arap Emirlikleri, Ongu Nehir Yılmaz Hindistan ve Ömer Çelikten Arnavutluk delegeleri olarak Ukrayna’da devam eden savaşı ve savaşın çözüm önerilerini tartıştılar. Öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.