Mini Ada Robot ALEV’li Öğrencilerle Buluştu!

Bilişim Haftası’nı coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz.

Bugün okulumuzda Mini Ada robotu misafir ettik. Öğrencilerimizin meraklı bakışları ve ilgisiyle karşılaşan Mini Ada robot kendini ve özelliklerini tanıttı. Mini Ada robotun geliştiricilerinden Fahri Yanar ile geleceğin teknolojileri ile ilgili sohbet edip “Yapay Zeka” kavramını tanıdık.

Hep beraber dans ederek keyifli bir günü geride bıraktık. Bilişim Haftası etkinliklerinde öğrencilerimizi ziyaret eden Mini Ada Robot ve Akın Robotics ekibine teşekkür ederiz!

AKINROBOTICS, Robotik teknolojiler alanında seri üretime geçilmesi adına AKINSOFT bünyesinde kurulan yeni teknolojileri kullanabilen ve geliştirebilen profesyonel teknik ekip ile çalışan, seri üretim yapan, dünyanın ilk insansı robot fabrikasıdır.