“Liselerde Sosyal Sorumluluk Projeleri” Sempozyumu

Lise Müdürümüz Filiz Özbağrıaçık, lise öğretmenlerimizden Alev Anıl, Deniz Ateş, Filiz Poyraz ve 9. sınıflardan oluşan bir grup öğrencimizle İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Ekrem Elginkan Lisesinde düzenlenen “Liselerde Sosyal Sorumluluk Projeleri (SSP) Sempozyumu”na katıldık.

‘Sinema Artık Köylerde’ projesini hayata geçiren “Sinemasal”ın kurucusu Enes Kaya’nın konuşmacı olarak yer aldığı sempozyumda, topluma hizmet çalışmalarının önemi ve sürdürülebilirliği hakkında bilgiler edindik. Öğrencilerimiz; doğal ve kültürel miras, çocuklar, erozyon ve hayvanlar gibi farklı alanlarda çalışan sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek atölye çalışmaları yaptı ve bu atölyelerde sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını yakından tanıma fırsatı buldular.