Koç Üniversitesi Gezisi

11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE KOÇ ÜNİVERSİTESİ GEZİSİ

17 Aralık  2018 tarihinde 11. ve 12.sınıf öğrencilerine Koç  Üniversitesi Sarıyer Rumelifeneri   Kampüsüne “üniversite tanıtım gezisi” düzenledik.Öğrencilerimiz Üniversite Tanıtım Birimi Koordinatörü tarafından okulda karşılandıktan sonra, tanıtım ekibi tarafında yapılan sunuma katıldılar. Sunumda öğrencilere, üniversitenin kuruluş öyküsü, uluslararası programları, uluslararası işbirlikleri, üniversitedeki kulüplerin sayısı ile işleyişi, uluslararası değişim programları için anlaşmalı üniversiteler, öğrencilere sağlanan burslar, üniversitede sosyal yaşam, mezuniyet sonrası avantajlı iş bulabilme imkânları ve üniversitenin iş dünyası ile olan bağlantıları hakkında genel bilgi verildi.Sunum, öğrencilerimizin sorduğu soruların cevaplanmasıyla ve öğrencilere ayrılan serbest zamandaki kampüs turuyla sona erdi.