Jimnastikte 5 Takımımız Birden Şampiyon Oldu

ALEV kendi yetiştirdiği sporcularla yıllardır sürdürdüğü başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 7 takımla katıldığı İstanbul Okullar arası Jimnastik Şampiyonasında 5 kategoride birden şampiyon oldu. Ferdi yarışmalarda da kendi kategorilerinde Derin Tanrıyaşükür 1., Açelya Yücel 2., Derin Özkan 3. olarak  kürsüde yerini aldı.

4-8 Şubat tarihleri arasında Kartal Spor Salonunda yapılan Okullar arası Jimnastik yarışmalarında okulumuzu başarıyla temsil eden Jimnastikçilerimizi, Baş Antrenörümüz Ebru Özenç’ i, antrenörlerimiz Sibel Dağıstanlı, Altan Altunbüken, Leyla Kocaman, Fulya Gürkan ve Alkın Varan’ ı bizlere yaşattığı gurur nedeniyle kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

İstanbul Dördüncüsü Minik A Erkek takımımız

Utku Dağıstanlı, Yiğit Zeren, Markus Enver Soysal ve Kenan Kıroğlular

İstanbul Şampiyonu Minik B Erkek takımımız

Nizam Yurtseven, Kaan Nasuhoğlu, Ediz Yekta Halaç, Kemal Batu Dayanç

İstanbul Şampiyonu Minik A Kız takımımız

Beren Dağıstanlı, Alya Demirkaya, Defne Çelebi, Derin Onat

İstanbul Şampiyonu Minik B Kız takımımız

Eylül Ada Aslan, Emgen Pera Arslan, Derin Akyol, Defne Gökçay

İstanbul Şampiyonu Yıldız Kız takımımız

Derin Tanrıyaşükür, Nil Keskin, Başak Altuntaş

İstanbul Altıncısı Küçük Kız takımımız

Derin Kumuk, Elmira Amcaoğlu, Ceylan Ersin, Çağla Gökçay

İstanbul Şampiyonu Genç Kız takımımız

Derin Özkan, Açelya Yücel

Ferdi olarak yarışan Jimnastikçilerimiz

Beren Akça, Gökçe Ertunç, Demet Zeynep Yamaner, Mira Ekmekçi, Lara Ekmekçi, İda Solakoğlu, Melis Ergezen, Eda Özeren, Ada Keskin, Lidya Ünlü, Ela Gözütok, Mina Karakapıcı, Duru Onat, Esmer Deniz Hışman, İrem Ulaş, İdil Akidil, Selin Akçelik, Melis Öztük.