İngiltere Üniversiteleri Okulumuzdaydı

05 Mart 2019 Salı günü “Kariyer Gelişimi ve Meslek Tanıtım Günleri” kapsamında, Arts University Bournemouth, University of Birmingham, Brunel University London, City, University of London, University of Essex, Goldsmiths, University of London, Hult International Business School, Manchester Metropolitan University, University of Manchester, Richmond, The American International University In London, University of Bristol, University of Stirling, University of Surrey, University of the West of England ve Swansea University  temsilcileri   okulumuza gelerek İngiltere Üniversiteleri fuarına katıldılar. Fuara katılan üniversite temsilcileri 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldiler. Öğrencilerimiz üniversitelerin danışmanları ile görüşerek okumak istedikleri üniversitelerin başvuru koşulları, ücretleri, üniversitenin uluslararasındaki bilinirliliği, İngiltere’de yaşam ve barınma olanakları hakkında bilgi aldılar.

İngiltere’de öğrencilik yapacak öğrencilerimiz bu fuarda; okumak istedikleri üniversitelerin vizyonlarını, fiziksel koşullarını, ücretlerini, başvuru koşullarını, sosyal yaşam alanlarını ve eğitim sistemlerini önceden öğrenmiş oldular.