Geleneksel Kariyer Gelişimi ve Meslek Tanıtım Günleri

Özel ALEV Lisesi Rehberlik Birimi olarak  düzenlemiş olduğumuz “Kariyer Gelişimi ve Meslek Tanıtım Günleri” kapsamında Ocak ayında Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji Bölümünden  Dr. Öğretim Üyesi Beyza Nur TEPE, Yeditepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden Doç. Dr. Senem Göl Beşer, Almanca İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Emine Şule Aydeniz ve  Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Çimen’i çevrim içi olarak 10, 11, 12. sınıf öğrencilerimizle buluşturduk.

Konuklarımız öğrencilerin üniversitede akademiyle iletişime geçerek meslekleri daha yakında tanıyıp  gelecek planlamalarını ve tercih edecekleri üniversiteleri ona göre seçmeleri gerektiğini söylediler. Etkinliğimize katılan akademisyenlerimiz; Genetik ve Biyomühendisliği, Psikoloji ve İşletme alanlarında öğrencilerimize sunum yaptılar. Sunum da  mesleklerin üniversitedeki ders programlarının içeriği, çalışma alanları, mezun olan öğrencilerin neler yaptığı ve iş imkanları anlatıldı. Sunumlar  öğrencilerin merak ettiği soruların cevap bulmalarıyla  sona erdi.

“Kariyer Gelişimi ve Meslek Tanıtım Günleri”mize katılan ve bizlere katkı sağlayan akademisyenler Sn. Beyza Nur TEPE, Sn. Senem Göl Beşer, Sn. Emine Şule Aydeniz ve Sn. Hüseyin Çimen’e öğrencilerimizin ufuklarını geliştirdikleri ve gelecek planlamalarına ışık tuttukları için ALEV ailesi olarak katkılarından dolayı teşekkür ederiz.