DAAD Türkiye ALEV Öğrencileri ve Velileri ile Çevrim İçi Etkinlikte Bir Araya Geldi!

DAAD Türkiye sorumlusu Murat Kemaloğlu 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri ve velilerimizle 21 Nisan tarihinde Kariyer Gelişimi ve Meslek Tanıtım Günleri kapsamında buluştular.
Murat Kemaloğlu, Almanya’daki üniversitelerin kayıt kabul koşullarını, Almanya’da öğrenci olmanın avantajlarını anlatarak uluslararası değişim programlarını, bursları, sosyal yaşamı, barınma olanaklarını, staj ve iş bulma imkânlarını sunuma katılan öğrenci ve velilerimizle paylaştı.
Üniversite temsilcileri sunumlarını, öğrencilerimizin ve velilerimizin yurt dışı öğrenimiyle ilgili sorularını cevaplayarak sonlandırdı. Murat Kemaloğlu’na öğrencilerimizin gelecek planlamasına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.