CUMHURİYET’İMİZİN 95.YILINDA TEK YÜREK OLDUK

İlkokul-Ortaokulumuzda “Bir Yaşam Cumhuriyet” temalı törenimizde barkovizyonda savaş yıllarının eziyetli günlerini ve savaş sonrasının mutluluğunu izleyenler duygusal anlar yaşarken okulumuz 4. Sınıflar korosu, öğrencilerimizin şiir sunumları ve vals gösterileri ile izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Liseli öğrencilerimizin hazırladığı “95.Yılında Cumhuriyet” videosuyla başlayan törenimizde  öğrencilerimizin sunduğu “Cumhuriyet Oratoryosu” herkese duygulu dakikalar yaşatırken yapılan vals gösterisi, izlenen videolar da törene ayrı bir renk kattı ve finalde okul orkestrasının söylediği şarkılar uzun süre ayakta alkışlandı.

Cumhuriyet’imizin 95.yılında herkesin bayramını kutluyor, daha nice bayramlarda coşkuyla bir araya gelmeyi diliyoruz.