Cumhuriyetimiz 98 Yaşında!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız “Cumhuriyetle Yaşıyoruz” temasıyla Microsoft Teams üzerinden yapılan törenimizle her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşku ile kutlandı.

Öğrencilerimiz, Cumhuriyet’imizin 98. yılında “Cumhuriyet ve Kadın” sunumlarıyla kendi alanlarında ilklere ve önemli buluşlara imza atmış Cumhuriyet kadınlarını bizlere tanıtarak Atatürk’ün kadına verdiği değeri anlatmaya çalıştılar. Ata’mızın kadına verdiği değerin yansımalarını Cumhuriyet sanatçılarımızda ve bilim insanlarımızda gördük ve gururlandık.

Öğrencilerimizin seslendirdiği “Memleketim” şarkısıyla da ülkemizin tüm güzelliklerini tekrar hatırlamış olduk.

Cumhuriyet’imizin 98. yılında herkesin bayramını kutluyor ve daha nice 29 Ekimlerde bir arada olmayı diliyoruz.