Bokashi Atölyesi

23 Şubat 2020 Pazar günü 09:30 – 13:00 saatleri arasında Lise Binamızda Prof. Dr. Volkan Dündar tarafından gerçekleştirilecek ‘Bokashi Kompost Uygulama Atölyesi’ için başvurular başladı.

Okulumuz permakültür kulübü çalışmaları kapsamında ‘Toprağa zarar vermeden hatta onararak sağlıklı gıda üret ve atığını dönüştür’ fikrinden yola çıkarak uygulaması en rahat olan Bokashi Kompostunu Çekmeköy İlçesi Öğretmenlerine uygulamalı bir atölye ile tanıtmak ve okullarındaki yiyecek atıklarını gübreye dönüştürerek bahçelerinde sağlıklı gıda üretmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Bu proje ile okul bahçelerindeki alanlarda toprağın zenginleştirilmesi ile sağlıklı gıda üretiminin yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

Atölye ücretsiz olup gönüllülük esasına dayanmaktadır, 30 katılımcı sınırı bulunmaktadır.

KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ