Bilişim Haftası Etkinliklerimiz Dopdolu Geçti!

🔺Bilişim Haftası etkinlikleri kapsamında ilk olarak 3 Mayıs Pazartesi günü Erdinç İyikul’la bir araya gelen lise öğrencilerimiz “Yeni Neslin Yeni Kariyer Alanı: Dijital Oyunlar Ve E-Spor” sunumuyla keyifli bir etkinlik gerçekleştirdiler.

🔺Ercan Altuğ Yılmaz’la bir araya gelen ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz “Oyunların Gücü Adına: Oyunlaştırma” sunumuyla keyifli bir etkinlik gerçekleştirdiler.

🔺BTY ve Türkçe Bölümü bir araya geldik. Türkçe dersinde Miyase Sertbarut’un “Ünsüz Youtuber’ın Günlüğü” kitabını okuyan öğrencilerimizle bu eserden yola çıkarak “sosyal medya, Youtube, internet kullanımı, bilginin doğruluğu” gibi konular hakkında keyifli ve bilgilendirici bir açık oturumu çevrim içi gerçekleştirdik.

🔺4 Mayıs 2021 Salı günü Prof. Dr. Soner Yıldırım ile bir araya gelen lise öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz “Bir Virüsün Öğrettikleri: Salgında Eğitim” sunumuyla keyifli bir etkinlik gerçekleştirdiler.

🔺7 Mayıs 2021 Cuma günü Doç. Dr. Gamze İLİŞ ile bir araya gelen ortaokul öğrencilerimiz, “Cep Telefonu ve Tabletler: Yararları ve Zararları. Bunlar Gerçek Hayatta Ne İşimize Yarayacak Öğretmenim?” sunumuyla keyifli bir etkinlik gerçekleştirdiler.
Doç. Dr. Gamze İliş’e, Ercan Altuğ Yılmaz’a Erdinç İyikul’a ve Prof Dr. Soner Yıldırm’a verdikleri bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

07-05-2021