Atatürk’ün Yolundayız!

Özel ALEV İlkokul, Ortaokulu ve Anaokulu olarak 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü her yıl olduğu gibi bu yıl dönümünde de Atatürk’e olan sonsuz özlemimizi dile getirerek gerçekleşti. Saat 09.05’te saygı duruşu ile başlayan törenimiz, İstiklal Marşı’nın ardından öğrencilerimizin Atatürk büstüne çiçek bırakmasıyla devam etti.

“Atatürk’ün Yolunda” temasıyla hazırlanan törenimiz çevrim içi olarak sınıflarda gerçekleştirildi. Törende Ata’mızın en unutulmaz anılarını öğretmenlerimizden, onu anlatan duygu dolu şiir ve şarkıları öğrencilerimizden dinledik.

Her zaman, her yerde Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmayacağımıza bir kere daha ant içtik.  Atatürk’ün izinde ilerleyeceğimize, onun inkılaplarının yolunda olacağımıza yürekten söz vererek Ata’mızı saygı, sevgi, özlem ve minnet ile andık.