Anaokulu Ve İlkokul Yolculuğunda Ruhsal Gelişim Öğrenmeyi Nasıl Destekler

19 Ekim Çarşamba günü, Uzm. Psk. Danışman Meltem Canver Kozanoğlu anaokulu ve ilkokul velilerimizle Teams platformunda Çocukların ruhsal gelişimleri öğrenme süreçlerini nasıl destekler?” konulu seminerde buluştu.

“Okul ortamına gelirken her çocuk ebeveynleriyle kurduğu ilişki biçimini beraberinde getirir.”

“Çocuğun ruhsal yapısında bağımlılık devam ediyorsa, öğrenme korkutucu bir serüveni de beraberinde getirecektir.”

“Latans dönemi çocuğu için artık güç bilginin gücüdür, cinsel merak yerini akademik meraka bırakır.”

“Latans dönemi çocukları ne kadar çok bilgi bilirlerse kendilerini o kadar güçlü hissederler.”

“Öğrenme bir büyüme sürecidir. Çocuğun bireyselleşmesi öğrenme yolculuğundaki merakını arttıracaktır.”