ALEV’de Cumhuriyet Coşkusu

Özel ALEV Okullarında Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 25 Ekim tarihinde ilköğretim giriş katında; “Tarihimizde Cumhuriyet Coşkusu” konulu fotoğraf sergisi açılışı ile başladı. Sergiyi 22 Kasım tarihine kadar gezebilirsiniz. Hafta boyunca teneffüslerde “Sonsuza Dek Cumhuriyet”, “10. Yıl Marşı” ve “ İzmir Marşı” çaldı. “Cumhuriyet Coşkusunu Paylaşmak” temalı törenle kutlamalar taçlandı. Söz korosunun ve okul korosunun ortak sunduğu törende cumhuriyetin ne olduğu ve neden coşkuyla kutlanması gerektiği anlatıldı. Koronun söylediği şarkılarla hem yüreklerimiz hem de bayramımız şenlendi. Solo şarkı söyleyen öğrencilerimiz salonu adeta büyüledi. 6. sınıf öğrencimiz Deren Açar’ın Matematik Öğretmeni Merih Aylin Bulut’la birlikte söyledikleri Fazıl Say’ın “İnsan İnsan” şarkısında duygular doruk noktasına ulaştı.