ALEV’de Atatürk’e Bir Teşekkür Bir Özür

Kompozisyon Yarışması

Alev’de İngilizce Departmanı olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için 10. Sınıflar arası Atamıza hem minnettarlığımızı hem de içimizde kalanları dile getirmek için ‘’Atatürk’e Bir Teşekkür, Bir Özür’’ konulu İngilizce kompozisyon yarışması düzenledik.

Tüm güzel yazıların arasından zorlanarak yaptığımız seçimde 3 öğrencimiz sıralamaya girdi ve sertifika almaya hak kazandı.

Birinciliği 10C sınıfından Sena Düzyol ‘’Teşekkürler ve Özürler’ başlıklı yazısıyla,

İkinci sırayı 10 A’dan Deniz Kaan İslim ‘’Atatürk’e Şükran ve Özür’’ adlı yazısıyla

Ve üçüncü sırayı da ‘’Bir Minnet, Bir Mazeret’’ başlıklı yazısıyla 10 B sınıfından Defne Fadıloğlu aldı.

Tüm ALEV öğrencilerimiz; Cumhuriyet değerlerine bağlılıklarını, günümüz sorunlarına farkındalıklarını ve vizyonlarını gösterdikleri yazılarıyla Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde bizleri onurlandırdılar.

A Thanks and An Apology to Atatürk Writing Competition at ALEV

Alev English Department organized an essay writing competition with the theme “A Thanks and an apology to Atatürk ” with our 10th graders to express our gratitude and shortcomings to our ancestor; Atatürk for the 29 October Republic Day.

Out of all the wonderful essays we had hard time selecting the top ones. Three of our students entered the ranking and were entitled to receive a certificate.

Sena Düzyol, from class 10C, won the first place with her article titled “Thanks and Apologies”.

Deniz Kaan İslim in 10 A took the second place with his article “Thanks and Apologies to Mustafa Kemal Atatürk”.

And Defne Fadıloğlu of class 10 B took the third place with her article titled “An Acknowledgement and an Apology”.

All our ALEV students; They honored us on the anniversary of the foundation of our Republic with their articles showing their commitment to the values ​​of the Republic, their awareness of today’s problems and their vision.