ALEV’de 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Okulumuzda, 3 Eylül 2019 Salı günü 1. sınıf öğrencilerimizin oryantasyonu ile eğitim- öğretim yılı başladı.

1. Sınıf öğrencilerimiz oryantasyon çalışmaları ile derslerinin içeriklerini öğrenerek branş öğretmenleriyle tanıştı. Velilerimiz ilk günün heyecanını Polonez Dansı ile attılar. Dans sonrası velilerimiz, konferans salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına katıldılar. Öğrencilerimiz Alman kültüründe önemli bir yere sahip Schultüte’lerini alıp okulda ilk günlerini tamamladılar.

4 Eylül 2019 Çarşamba günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü ise lise öğrencilerimiz de 2019-2020 eğitim-öğretim dönemlerine başladılar.

Bu eğitim-öğretim döneminin tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için mutlulukla, başarıyla, bilim ve sağlıkla geçmesini dileriz.