ALEV Sosyal Sorumluluk Projeleri Çalıştayı

Okulumuzun Sosyal Sorumluluk Bölümünün çalışmaları kapsamında “Sosyal Sorumluluk Projeleri”nin önemini ve sürdürülebilirliğini pekiştirmek amacıyla 25 Eylül Salı günü bir “Sosyal Sorumluluk Çalıştayı” gerçekleştirdik. Çalıştayımızda, okulumuzun ortaokul ve lise öğrencilerinin yanı sıra misafir okullardan gelen öğretmen ve öğrenciler de yer aldı.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının kuruculuğunu yapan İbrahim Betil’in “Sosyal Sorumluluk Projeleri”nin önemini vurgulayan sunumuyla başlayan çalıştay, Boğaziçi Ün. Öğr. Üyesi Gülin Yücel’in “Sürdürebilirlik” konulu sunumuyla devam etti. Çalıştayın öğleden sonraki bölümünde Toplum Gönüllüleri Vakfından Alper Şentürk öğrencilerimizle “Sosyal Sorumluluk Projelerinde Liderlik” konulu çalışmalarını gerçekleştirdi. Çok verimli geçen bu çalıştayda, öğrencilerimiz “sosyal sorumluluk ve liderlik” konusunda farkındalıklarını artırarak bilgilenmiş oldular.