ALEV Öğrencileri Kucaklarını Sokak Hayvanlarına Açtı

ALEV ÖĞRENCİLERİ KUCAKLARINI SOKAK HAYVANLARINA AÇTI

25 Aralık, Cuma günü  ‘’Sosyal Dayanışma ve Toplum Hizmetleri Kulübü ‘’ öğrencilerimiz, eğlenceli ve pati dostu bir seminere online olarak katılabileceğimiz bir etkinlik  düzenledi. Seminerde, önce BUPAWS Gönüllü Koordinatörü Defne Arsoy’dan BUPAWS’ın etkinliklerini ve  barınma merkezi olmalarının yanında  eğitim kurumlarında da farkındalık yaratmak adına   çalışmalar yaptıklarını öğrendik. Sonrasında ise Köpek Eğitim Uzmanı Göktan Eker’den ailemizden biri olan köpeklerimizin koku yoluyla süper güçlerini nasıl ortaya çıkarabileceğimiz hakkında bilgi sahibi olduk.

Bu etkinlikle hayvanların yaşamımızda yer almasının ve bu amaçla onların hayatlarına dokunulmasının bir gereklilik olduğunu bir kez daha öğrendik.

Sokak hayvanlarına her bir katılımcı için 60 kg mama alınacağı bu etkinlikte  81 katılımcıyla yer aldık. Hayvan dostlarımıza destekçi olmak, bize büyük mutluluk yaşattı ve bu türden organizasyonların  hedeflerine  bir adım daha yaklaşmalarına  katkımız oldu.

Kendimizi sadece yardıma ihtiyacı olan canlılara yardım etme konusunda değil, onların hayatlarının her zaman güzel olmasını sağlamak konusunda da sorumlu hissediyoruz.

İnsanla hayvan arasındaki bağları güçlendirecek başka etkinliklerde de yer almayı gönülden istiyoruz.