7 Day Challenge

7 GÜNLÜK MÜCADELE

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz “7 Günlük Mücadele” etkinliğine katılarak sınırları zorladılar. Sürdürmesinin zor olduğunu düşündükleri bir etkinlik seçen öğrenciler, yedi gün boyunca tecrübelerini, gelişimlerini ve hislerini kaydettiler ve arkadaşlarıyla paylaştılar. 7 Günlük Mücadele etkinliği, öğrencilerimize birbirlerinin tecrübelerinden faydalanma ve normalde yapmadıkları bir şeyi deneme fırsatı sunduğu için oldukça yararlı oldu.

Students from prep classes challenged themselves by participating in “7 Day Challenge” activity. They picked an activity that was hard for them to sustain and recorded their experiences, growth and feelings for seven days. At the end of the period, they shared their experiences with their friends. It was a beneficial activity for students as they had the chance to learn from each others’ activities and experiences  that they normally wouldn’t.