15. Yeni Yıl Şenliğimiz TESYEV Yararına Düzenlendi

15. Geleneksel Yeni Yıl Şenliği 15 Aralık 2018 günü gerçekleştirildi.

TESYEV adına düzenlenen şenlikte mini bir konser veren Değerli Vakıf Başkan Yardımcımız Coşkun İnsel ile Standards Orkestraya bas ile Avusturya İstanbul Başkonsolosu Gerhard Lutz eşlik etti.

ALEV Koro’sunun yeni yıl şarkıları ile keyifli dakikalar yaşayan katılımcılarımız, lise öğrencilerimizin konserleriyle coşarken, İstanbul ve Viyana kafede özel tatları deneyimlediler.

Şenliğe katılanlar, kurulan stantlardan alışveriş yapmalarının yanı sıra yapılan çekilişte sürpriz armağanlar kazandılar.

Şenliğin en etkileyici yönü ise öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, okul aile birliği üyelerimiz ve okul yönetimimizin hep birlikte stantlarda görev almaları ve kendi yaptıkları ürünleri servis etmeleriydi.

Çocuklarımıza sosyal sorumluluk duygusunu aşılamayı hedeflediğimiz bir şenliğimiz daha geride kaldı. Bu güzel günü bize ayırarak daha da güzelleştiren ve ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bize tekrar hatırlatan tüm veli ve katılımcılarımıza teşekkürlerimizle.

İyi ki varsınız!