11. Sınıflarda “Büyük Şehirlerde İnşaat Sektörüne Sınırlama Getirilmelidir/Getirilmemelidir”Münazara Gösteri Maçı Heyecanı

Öğrencilerimiz büyük şehirlerdeki betonlaşmaya ve yeşil alanların gittikçe azalması sorununa dikkat çekmek için 3 Ekim, Perşembe günü münazara etkinlikleri kapsamında bir gösteri maçı düzenlediler. Eda Muharremoğlu, İdil Ceylan ve Doruk Usluoğlu’ndan oluşan “Hükümet” takımı “Büyük şehirlerde inşaat sektörüne sınırlama getirilmemelidir.” tezini savunurken Oğuz Doğan, Dila Bayraktar ve Güliz Gören’den oluşan “Muhalefet” takımı ise “Büyük şehirlerde inşaat sektörüne sınırlama getirilmelidir.” antitezini savundu. Münazara maçını kazanan taraf hükümet takımı gibi görünse de asıl kazanan bu önemli konuya dikkat çeken tüm öğrencilerimiz ve dinleyiciler oldu.