11. Sınıf Öğrencilerimizle Bahçeşehir Üniversitesinde Meslek Atölyelerine Katıldık

1 Mart 2019 tarihinde 11. sınıf öğrencileriyle Bahçeşehir  Üniversitesi Beşiktaş Güney  Kampüsüne  gezi düzenledik. Öğrencilerimiz üniversitede guruplar halinde “kendime yolculuk”, “lego ile kodlama ve robotik”, “stratejik iletişim ve dream event” etkinlik üretim atölyesi, hukuk fakültesi “birlikte yargılayalım atölyesi”, “moleküler biyoloji ve genetik”, “tasarım yolculuğu” atölyesi, ve “biyomedikal mühendisliği” atölyelerine geçtiler. Atölyelerde akademisyen ve üst sınıf öğrencilerinin eşliğinde yaklaşık iki saat vakit geçirdiler. Öğrenciler atölyelerde, okumak istedikleri mesleklerin ders işleyişlerini ve iş yaşamında nelerle karşılaşacaklarını öğrendiler.

Atölye çalışmalarından sonra kurumsal iletişim sorumlusu Şeyma Taşkıran tarafından öğrencilere üniversitenin uluslararası alanda ve Türkiye’deki bilinirliği, akademik başarısı, öğrenci kulüpleri, Erasmus programları için anlaşmalı üniversiteler, öğrencilere sağlanan başarı bursları, üniversitenin yurt dışı kampüsleri ve Apply BAU programı hakkında bilgi verildi. Gezi öğrencilerimizin sorularının cevaplandırılmasının ardında yapılan kampüs turuyla sona erdi.