11. Sınıf Öğrencilerimiz IB Extended Essay Cafe Sunumlarını Tamamladı.

13 Haziran 2022, Pazartesi günü ALEV Lisesinde Extended Essay Cafe Etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimiz IB için yazacakları Extended Essay (bitirme tezi) ödevini yapacakları dersi ve tez danışmanlarını sene içinde seçmişlerdi.  Bu etkinlikte 11. sınıf  öğrencileri yaz tatiline çıkmadan önce danışman öğretmenlerine ve öğrencilere Extended Essay İlk Taslak sunumlarını yapmışlardır. Etkinliğin amacı öğrencilerimizin yapacakları çalışmaları planlamalarına destek vermekti.

Sunumlara Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı, IB Koordinatörü ve Extended Essay Koordinatörü de misafir olarak katılmıştır.

10-15 dakika süren ve hedef dilde yaptıkları sunumlarda öğrencilerimiz danışman öğretmenlerinden ve öğrencilerden yapıcı geri bildirimler almışlardır. Tüm öğrencilerimizi birbirlerine verdikleri destek için kutluyoruz.

The Extended Essay Cafe Presentation activity was held in ALEV high school on 13th of June, Monday. The students had chosen their IB Extended Essay courses and their thesis supervisors during the academic year. In this activity, the 11th grade students presented work they had done up to this date for the Extended Essay First Draft to their advisors and friends. The aim of the event was to support our students plan further coursework before leaving for the summer.

The School Principal, Vice Principal, IB Coordinator and Extended Essay Coordinator attended the event as guests.

In these 10-15 minute presentations in the relevant languages, the students received constructive feedback from their advisors and peers. We congratulate all our students for the support they have provided to their peers.