“He who does not know foreign languages does not know anything about his own.”

“Yabancı dil bilmeyen birisi kendi dilini de bilemez.”

Goethe

MİSYONUMUZ

İngilizce dil becerilerini; bireysel farklılıkların gözetildiği, eğlenceli bir sınıf ortamında edinen, bu becerilerini uluslararası projelere taşıyan, farklı kültürleri tanıyan, çevresine duyarlı, hoşgörülü, yapıcı ve paylaşımcı birer dünya vatandaşı olarak yetişen, İngilizce yeterliliklerini uluslararası dil sınavlarıyla belgeleyen, özgüveni yüksek, girişimci bireyler yetiştirmek temel varlık sebebimizdir.

HEDEFİMİZ

Öğrencilerimizi İngilizce dil becerilerini aktif olarak kullanabilen, geliştiren, girişimci, çevreye duyarlı, farklılıklara açık ve paylaşımcı birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmektir.

AMACIMIZ

Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını gözeterek iletişimsel yeterliliğini arttırmaktır.

Tüm öğrencilerimiz seviyelerine uygun Cambridge “ YLE-Young Learners Exams, KET ve PET” sınavlarına girerek bu sınav sonucunda aldıkları sertifikalarla İngilizcedeki yeterliliklerini uluslararası standartlarla belgelendirirler.

Tüm dünyada yapılan sayılı “junior” konferanslardan biri olan JMUN (Junior Model United Nations- Junior Model Birleşmiş Milletler) konferanslarına 11 – 14 yaş arasındaki öğrencilerimiz katılarak Birleşmiş Milletler’in çalışmalarını simülasyon yoluyla öğrenirler.

İlkokul - Ortaokulda Yaşam