Tıp Mühendisi Sn. Prof. Dr. Ata Akın’ı Ağırladık

22 Mayıs 2018 Salı günü “Kariyer Gelişimi ve Meslek Tanıtım Günleri” kapsamında Acıbadem Üniversitesinden Tıp Mühendisi Prof. Dr. Ata AKIN 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizle bir araya gelerek tıp mühendisliği hakkında bilgi verdi. Mesleğin temel amacının doktorların, hastalıkların tanı ve tedavilerinde kısa zamanda doğru sonuç almalarını sağlamak olduğunu belirten AKIN, tıp mühendislerinin mesleklerini icra ederken doktorların önüne geçmek gibi bir niyetlerinin olmadığını, aksine amaçlarının doktorların işini kolaylaştıracak ve onlara yardımcı olacak veriler sunmak olduğunu söyledi. Konuşmasının sonunda “Bizler, insanların hayatını kolaylaştırmak ve yaşam kalitelerini yükseltmek için varız.” diyen AKIN, öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.