Özel ALEV Ortaokulu 17. Dönem Öğrencilerini Mezun Etti

Özel ALEV Okulları 8 Haziran 2018 tarihinde 17. dönem mezunlarını verdi. Mezuniyet töreni çok coşkulu geçti. Velilerin, öğrencilerin ve ALEV öğretmenlerinin ve yöneticilerinin katıldığı ve mezun öğrencilerin sunduğu tören İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Sahneye çıkan Türkçe Öğretmeni Engin Akalın, ALEV öğretmenleri adına mezun öğrencilere hitap etti. Okul Müdürü Lale Kara, Kurucu Temsilcisi Arman Oymakaş ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temo’nun konuşmalarını eski mezunlardan doktor adayı Hüsnü Can Yaşar’ın etkileyici konuşması takip etti. Mezun öğrencilerin yaptığı İngilizce ve Almanca konuşmaları, yine mezun öğrencilerin okuduğu şiirler takip etti. Onur Erol’un mezun öğrencilerin velileri için söylediği şarkılara veliler de eşlik etti. Sonrasında mezun öğrencilerden oluşan orkestra geceye anlam katan şarkıları seslendirdiler. Bayrak devir teslim töreninden sonra mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet pastasının kesilmesinden sonra öğrenciler uzun süre sahnede eğledi. Mezun öğrenciler ALEV’de kazandıkları değerleri kaybetmeyeceklerine, Atatürk’ün çizdiği yoldan ayrılmayacaklarına söz verdiler.