Özel ALEV Lisesi 12. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Özel ALEV Lisesi, “12. Dönem Mezunları”na 31 Mayıs 2018 Perşembe günü gerçekleştirilen Mezuniyet Töreni ile diplomalarını verdi.

Mezuniyet Töreni saygı duruşunun yapılması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. 12. Dönem Mezunları’na anı diploma ve plâketlerin verilmesinin ardından, “Bayrak ve Flama Devir Teslimi” ile devam eden törende onlar için hazırlanan videolar da bu özel geceye ayrı bir renk kattı. Okul derecelerinin açıklandığı an da heyecan vericiydi. Mezuniyet Töreni Ata’ya bağlılık andı ile sona erdi. Bahçede verilen kokteylde son sınıflarımız ve okul orkestramız söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla eğlendiler.

Eğitimde 20. yılı geride bırakan Özel ALEV Lisesi; Cumhuriyet’e ve Atatürk İlkeleri’ne sahip çıkan, bilim ve sanata inanan, yeteneklerini kullanabilen, atılımcı, aydın ve sağduyulu gençler yetiştirmekte ve bu bilinçle 12. Dönem mezunlarını aydınlık bir geleceğe uğurlamanın gururunu yaşamaktadır.