Jimnastikçimiz Derin Tanrıyaşükür Uluslararası Başarısıyla Gururlandırdı

Zürih’te 23. sü düzenlenen Uluslararası Oberland Kupası Jimnastik yarışmalarına bu yıl Almanya, İngiltere, İrlanda, Belçika, Liechtenstein ve Türkiye‘den sekiz farklı kategoriden 463 jimnastikçi katıldı.

Derin Tanrıyaşükür kendi yaş grubunda rahatlıkla birinci oldu. Yarışmaya kendi olanaklarıyla katılmasına rağmen yarışma komitesi tarafından seviyesi çok yüksek bulunan Derin Tanrıyaşükür yaşı tutmamasına rağmen uluslararası en üst kategoride yarışması için özel olarak davet edildi. Aynı günün akşamında Derin bu kategoride de yarıştı.

Yine çok başarılı bir yarışma çıkaran Derin Tanrıyaşükür, bu kategoride de en yüksek puanı alıp şampiyon olarak bayrağımızı İstiklal Marşımız eşliğinde göndere çektirdi.

Başarılarıyla okulumuzun gurur kaynağı olan sporcumuzu kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.