SommerFest ve Mezunlar Buluşması

Özel ALEV Okulları “SommerFest ve Mezunlar Buluşması”nı kutlamaya hazırlanıyor. 2 Haziran Cumartesi 09.30-17.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlikte öğrencilerin yıl boyunca çalışıp hazırladıkları, Almanca sunumlar, jimnastik şovu, Orff-Schulwerk, ritim gösterileri ve fen deney sunumları yapılacak.

Şüphesiz günün en keyifli yanlarından biri de Özel ALEV Anaokulunun mezuniyet töreni olacak. Minikler diplomalarını aldıktan sonra vals yaparak ALEV geleneğini sürdürmeye devam edecek.

Özel ALEV Lisesi “Kısa Film Yarışması” galasının da yapılacağı “SommmerFest”te birbirinden değerli yönetmenler ve oyuncular jüri üyeliği yapacaklar. Yaşam Boyu Onur ödülünü bakalım bu yıl kim alacak?

Ayrıca gün boyunca Özel ALEV Okullarının elli bin metrekarelik yemyeşil ve eşsiz kampüsünün bahçesinde gözlemeden pamuk şekerine, Türk kahvesinden özel tasarım aksesuarlara dek pek çok yiyecek, içecek ve ürün stantları olacak.