IB/GIB Sonuçlarında Büyük Başarı!

IB / GIB Sonuçlarında Büyük Başarı!

Özel ALEV Lisemiz Mayıs 2016’da IB Dünya Okulu olarak akredite oldu ve bu öğretim yılında IB Diploma Programında (*GIB) ilk mezunlarını verdi.

Mayıs ayında sınava giren öğrencilerimizin sonuçlarını büyük bir heyecanla bekledik ve nihayetinde sonuçlar 5 Temmuz 2018 tarihinde açıklandı.

İki senelik yoğun bir tempoda çalışan tüm öğrencilerimiz 24 puan sınırını aştı ve 34 puanlık (= 2,2 Abitur-Notu) bir ortalama ile büyük bir başarı elde etti.

Uluslararası Bakalorya Organizasyonu ve ALEV Okulları misyonları çerçevesinde kültürlerarası farklılıklara anlayışlı ve saygılı, araştıran – sorgulayan, bilgili ve duyarlı genç insanlar yetiştirmiş olmanın gururunu yaşamaktayız.

İki dilli diploma almaya hak kazanan (Bilingual Diploma) öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan dolayı en içten dileklerle kutlar, üniversite yaşamlarında başarılarının devamını dileriz.

*Almanya Eyaletleri Eğitim, Bilim ve Kültür Bakanları Konferansı (KMK) kararı ile Biyoloji ve Tarih derslerinin Almanca verildiği IB Diploma programıdır.

KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR.

ÖN KAYIT İÇİN TIKLAYIN.