Timsal Karabekir Yıldıran “Çanakkale’den Cumhuriyet”e Konulu Söyleşisiyle Okulumuzdaydı

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında okulumuza gelen Sayın Timsal Karabekir Yıldıran; Kâzım Karabekir Arşivi’nden yararlanılarak oluşturulmuş fotoğraflar ile “Çanakkale’den Cumhuriyet”e, “Dünü Unutma ki Yarına Hakkın Olsun.” başlıklarıyla öğrencilerimize Milli Mücadele Dönemi’ni, Kazım Karabekir’in Mustafa Kemal Atatürk’le ilişkisini, Milli Mücadele’ye katkılarını, Doğu Cephesi’nde yaptığı mücadeleleri ve yetim çocuklar için yaptıkları faaliyetleri fotoğraf arşivden destekli sunumuyla öğrencilerimize etkili bir şekilde aktardı ve söyleşi sonunda Kazım Karabekir Vakfı’nın kitap standında öğrencilerin kitaplarını imzaladı. Bizleri kırmayıp okulumuza gelen Timsal Karabekir Yıldıran’a çok teşekkür ediyoruz.